zondag 13 november 2011

Simulatie van een bevalling met "mama Natalie"





We zijn al goed "gesenegaliseerd",maar morgen begint het echte werk. Daarom bereidden we ons al voor op de groepslessen met de lokale vroedvrouwen en matrones met onze spiksplinternieuwe simulatiepop " mama Nathalie" (hier mama Chris die de geboorte van haar vandaag 18-jarige zoon simuleerde).Volop hilariteit natuurlijk !! Maar Laurens proficiat ...we hebben op jou geklonken!
Morgen om 9 uur afspraak met de districtsarts en de verantwoordelijke vroedvrouw, Aminata en Marie- Benoit, die ons officieel zal in(tro)duceren!
We zien er naar uit!!      

Voorbereidend gesprek met vroedvrouw Aminata (zaterdag 12.10)

Liefs, Katja en compagnie

Nous y sommes!!!

Na een probleemloze check in te Zaventem en een aangename vlucht, zijn we heelhuids met onze 800 kilo materiaal aangekomen in MBour! Meer nieuws volgt er de komende dagen aangezien we in huis nog geen internetverbinding hebben. Momenteel kunnen we even snel profiteren van de gastvrijheid van een Senegalees in het domein "Plein Sud" die ons even gebruik liet maken van zijn laptopje. Hij kon niet weerstaan aan de vrouweljke smeekbeden van 9 vrijwilligers! Vele groeten van ons allen! Salamaleekoem!